Herkese Merhaba arkadaşlar;

Öncelikle fiyat araştırması ile alakalı daha önce bir konu açmıştım buradan bakabilirsiniz.

Sayfa İsmi : Sadece YüzYüze verilecektir.
Takipci Sayısı : 127K
Gönderi Sayısı : 1914
İnstagram hesabı için istenen fiyat : 50.000TL
Sistemin aylık Cirosu : 20.000TL - 25.000 TL
Ortalama Net Kar : 11.000TL - 15.000 TL Arası
Ürün başı Kar marjı: %200 ile %400 arası
Sayfanın açılış tarihi: 2014
Kategori, sayfanın içeriği nedir: Kişiye özel aksesuarlar

İŞ TAMAMEN DEVREDİLECEKTİR. KAPIDA ÖDEME SİSTEMİ İLE ÇALIŞILMAKTADIR.

Öncelikle Son 6 ay Kapıda Ödeme Cirosu

Haziran ayı ;

Temmuz ayı ; (MALUM BAYRAM AYI ve 10 GÜN KADAR SİPARİŞ GÖNDERİLEMEDİ)

Ağustos ayı ;

Eylül Ayı (BAYRAM DOLAYISIYLA 1 HAFTA KARGO GÖNDERİLEMEDİ)

Ekim ayı ;

Kasım ayı ;

Bunlar sadece kapıda ödeme ile yapılan siparişlerdir. Ekstra olarak havale ile her ay 1 2 bin TL sipariş almaktayız. Şöyleki havale yapan müşterilerimize kargoları ücretsiz gönderiyoruz.

Şuan İnstagram hesabımız alanında Marka olan bir İsme sahiptir. Sayfamızın çakmaları bile mevcuttur. Ama sahteler aslını yaşatır demişler..

Jenerik bir alan adıdır. Sadece alan adına 5000 TL teklif verildi. Satışı yapılan ürün adıdır.

--------------------------------------------------------------------------------

İnstagram hesabına gerçekten büyük emekler verildi. Gecemizi Gündüzümüze kattık. Yeni pazarlar yeni müşteriler aradık.

-------------------------------------------------------------------------------------
SON OLARAK SİSTEMİMİZİN BAŞLADIĞI TARİH OLAN OCAKTAN BERİ 8 AYDA YAPTIĞIMIZ TOPLAM CİRO

1674 ADET TAHSİLATLI KARGO 150.000TL + (HAVALE) CİRO

Sistemde verilecekler;

-1 Adet İnstagram sayfası
-1 Adet Samsung Galaxy Tab4 Tablet (Sipariş için)
-1 Adet Whatsapp için Tel no
-2000 TL lik Ürün
-İş Öğretilecek ve tedarik noktaları tek tek gezdirilecek.

Bütün Detayları verdim. Lütfen ama Lütfen;

-Detaylı Pm alabilirmiyim.
-Tedarikçiniz kim?
-Sayfa isminiz nedir ?
-Ayrıntılı mesaj atabilirmisinz?

Gibi isteklerde bulunmayınız tüm ayrıntıları paylaştım. Gerçekten almak isteyen var ise belirttiğim şartta tel ister konuşuruz. İstanbul Avrupa yakasında buluşulur. Aklında kalan sorular tarafımdan cevaplanır. Kararını verir ise Önce ücret alınarak Tüm Sistem anlatılır ve Devredilir.

Alıcısına hayırlı olsun...