Premium'a geçmeden önce standart üyelikteki üst sınır olan 200 referansa ulaşmanızı öneririm. Böylece sistemi daha net görmüş olursunuz. Eğer bu referanslar beklentiyi karşılıyorsa Premium için para verilebilir. Ben de Useclix denemeye başladım şimdilik 5 referans kiraladım.

Autopay'i seçerseniz referansın süresi bittikten sonra tıklama yapmaya devam ettikçe referans olarak kalmaya devam eder. Sizden de her gün belli bir ücret kesilir. Bu arkadaş tıklama yapmadığı gün referanslıktan çıkar. Günde 1 tıklama yaparsa maliyeti kurtarır. 2 tıklama yaparsa 0.005$ kar getirir. Az tıklama yapan referanslar için seçilebilir.

Autorenew ise süresi biten referansı otomatik olarak 15 gün ya da 1 ay daha uzatmaya yarar. Çok tıklama yapan referansları elden kaçırmamak için mutlaka seçilmelidir. Çok kazandıran referansların süresini uzatmayı unutmamanız için faydalıdır.

Aysonunda size kar getirmiş referansları sakın Autopay yapmayın. Bunun yerine Autorenew yapın. Autopay yaparsanız aysonunda kar getirecek referansları kaçırırsınız.

Özetle arada bir tıklayan referansları Autopay yapın. Çok tıklayan referansları Autorenew yapın.

İsteyen arkadaşlar referansımla üye olabilir, sorularına yardımcı olmaya çalışırım.

https://useclix.com/index.php?ref=luinwe41