Merhaba Arkadaşlar
-----------
ÖZELLİKLER
- Animasyonlu yanıp sönen Oyun Logonuz.(Örnek: M2-World)
- FrameWork 2.0'da bile sorunsuz çalışmaktadır. ( Kodlama dili vb.NET olduğu için frameworksüz çalışmamaktadır.)
- Config Dosyası(config.exe) patcherın içine sıfırdan kodlanmıştır.
- MD5 Algoritması ile pack içeriğinde bir harf bile değişse patcher bulur ve yenisi ile değiştirir.
- Windows tüm sürümlerinde çalışmaktadır. ( 32bit & 64 bit )
- Patcher dosya indirme sırasında Systemtray yani sağ alt saatin yanında da çalışmaktadır. ( Göz kirliliği yapmamak için simge durumuna getirdiğinizde saatin oraya gelir ve arka planda indirmeye devam eder, indirme işlemi bittiğinde baloncuk ile size bilgi verir. )
- Oyunu başlatma dosyanız ".bin" olsun ".com" olsun patcher her türlü uzantıyı çalıştıracaktır.
- Patcher butonlarında ses efekti vardır. İlgi çekiciliği daha fazla ön plana çekmek için.
- Admin panel üzerinden tek tıklama ile Dosya Güncelleme.( FTP'ye yeni bir pack attınız diyelim hiç bir işlem yapmadan admin panele girip dosya güncelle butonuna basmanız yeterli olacaktır.)
------------------------------
İSTEĞE BAĞLI
- Auto Patcher grafiğiniz mevcut ise veya farklı bir grafik yaptırmak istiyorsanız extra bir ücret karşılığında değişim yapıyorum.
- Program arayüzüne veya kodlamasına extra özellik eklenir, extra bir ücret karşılığında ve yapılabilecek durumlar için geçerlidir.
------------------------------
EXTRA GÜVENLİK ( ÖNEMLİ )
- 40K Source üzerinden ilerleyenler için extra bir güvenlik sağlıyorum, Patcher üzerindeki oyunu başlat butonu ile exeyi birbirine bağlıyorum exe oyunu başlat butonuna basmadan hiç bir şekilde açılmıyor.( Client sourcenize extra bir kodlama yapıyorum ve patchera bağlıyorum bu sayede patchersız hiç bir şekilde o exeyi çalıştıramıyorsunuz ister .bat olsun ister farklı şekilde hiç bir şekilde çalışmaz. )
- --------------
- Örnek yeni bir köy satın aldınız diyelim( 1.köyler sarı mavi ve kırmızı ) fakat bazı oyuncularınız köy görünümünden rahatsız o halde patcher üzerinden İster TR server tarzı bir görünüm, isterseniz kendi köy görünümünüzü tek tıklama ile oyuncularınıza değiştirtebilirsiniz. ( Bu durum için client sourcenize extra bir kodlama yapıyorum ve exeyi patcherdaki config ile birbirine bağlıyorum.
- Yukarıdaki 2 maddeyi extra bir ücret ile yapmaktayım ve sadece Source kullananlar için geçerlidir.
- Destan2 ( www.destan2.com ) => Teslimat Yapıldı. ( Exta Güvenlik Ekli Bir Şekilde )
--------------------
FİYAT:100 Lira
--------------------
İletişim ( Skype ) : onur10ur7
-------------------------------------