Globaldizayn.com olarak öncelik kalite ve müşteri memnuniyeti garantisi olmak üzere çalışmalarımızı yürütmekteyiz.
Büyük küçük tüm web projelerinizi güvenle bize teslim edebilirsiniz.
Saygılarımızla.
Konu Dışı İrtibat No: 0 505 987 00 27

[IMG]http://www.globaldizayn.com/assets/files/upload/upload-20151205-153424.jpg/IMG]
MÜŞTERİLERİMİZDEN BAZILARININ YORUMLARI;
siteyi tam zamanında teslim ettiler işini hakkı ile yapan ve her kuruşu hak eden yazılım firmasi teşekkurler
Hamit hocam ile aldığım tüm SEO işlerinin iç seo düzenlemelerini Globaldizayn firmasının yapması için anlaşmış bulunmaktayız. İlk işimizi verdik, aldığımız sonuç ise çok güzel oldu. Hamit hocam başta olmak üzere tüm Globaldizayn ekibine teşekkürlerimi iletiyorum.
Memnun kalacağınız başarılı bir çalışmaya imza atmak istiyorsanız kesinlikle tavsiye edilir. Siz sadece hayal edin, gerisini Global dizayna bırakın.
www.e-vijesti.com sitesine katkılarından dolayı kendilerine ayrıca teşekkür ediyoruz. Başka çalışmalarda yeniden birlikte çalışmak dileğiyle...
Merhaba, Globaldizayn ekibini tebrik ediyorum çok ilgili ve çok sabırlı arkadaşlar. Gerçekten Globaldizayn ailesi işinin ehli diyebilirim başarılarınızın devamını dilerim. Özellikle Cengiz bey ile yaptığımız çalışmalar kendisi tarafından sunulan memnuniyet garantisi ile sürmektedir. Sabır ile istediğimiz tüm isteklerimizi karşılamıştır helal olsun gerçekten elimizdeki proje bitmeden yeni bir iş ile İnşaAllah devam edeceğiz.
Anasayfa tema giydirme icin calisma firsatim oldu, dedikleri sureden once teslim ettikleri gibi hala da bi sorunum oldugunda aninda yardim ediyorlar.Cengiz Bey isinin ehli.
Bundan sonra dusunmeden calisacagim tek firma diyebilirim.
Bol kazanclar Hamit Bey ve Globaldizayn
arkadaşlar iyi iş çıkardılar. teşekkürler
Yıllardır bu ekiple çalışıyorum. Kurumsallaşmaları gerçekten sevindirici. Güvenilir, sağlam, özenle çalışacak bir ekip arayanlar tercih edebilirler. Özellikle Hamit beyin ticaret anlayışı ve dürüstlüğüne ben kefilim. Başarılar dilerim.
Kendisiyle bir kaç iş yaptık. Gerçekten bilgi ve bir o kadarda mütevizi ve/de ilgili bir arkadaş. Özellikle diğer bir çok kişi gibi parayı önemsemeyen bir insan ve güzel bir kişiliği var. Sık sık çalışacağım bir arkadaştır. Yeni projeminde işlerini kendisine vereceğim. Kesinlikle tavsiye ederim.
1. mobil tasarım başarıyla yapıldı profesyonel destek ve işçilik için teşekkürler.
2. Mobil tasarım işi verildi.
Güvenilir ve ilgili işini bilen bir ekip.
Gec olsa da yorumumu yapayim 2.kez calistim yine eksiksiz sekilde yerine getirildi.
Is teslimi olmus olmasina ve yapilan is disinda bi sorum dahi olsa bilgi verici sekilde cevaplaniyor tesekkur ederim tekrardan uzun yillar calisiriz insallah.