EmreCagiran adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam yorum için teşekkürler.

Diyorum ya 8-9 kg alıp ve bu vücuda erişince insan neden durdu diyor? Daha fazla olsun kral felan olalım yani Yavaşlayınca istemsizce şevk kaçıyor :/
Ölçüm yaptırın , 1 ay sonra tekrar ölçüm yaptırın kas kütleniz de gelişme yok ise mutlaka bazal metabolizma hızınızı ölçtürün günlük yaktığınız kaloriden her gün 300-400 kalori fazla tüketmelisiniz ek olarak supplement kullanabilirsiniz ben şu anda amino asit , kreatin ve protein tozu kullanıyorum gainer içemiyorum tadı çok iğrenç eğer içerim derseniz gainer ile de hacim kazanabilirsiniz ama beslenme yine önemli belli bi yerde duraksama maalesef oluyor bu sırada biraz daha fazla yüklenip özen göstermeniz / göstermemiz gerekiyor ben 5-6 ay içerisinde 12-13 kilo aldım perşembe akşamı tekrardan ölçüm yaptırıcam ne kadar kas ne kadar yağ aldığımı merak ediyorum

Ek Olarak
Spor programınızı değiştirin farklı hareketler ekleyin maksimum 1 ay aynı program ile çalışın , eğer her gün gidiyorsanız gün aşırı çalışma programı hazırlayın kendinize ve mutlaka yaktığınız kaloriden fazla kalori ve protein miktarınızı kas gelişimi için yüksek tutmalısınız eğer proteine odaklanıp karbonhidratı keserseniz kas gelişimi sağlayamazsınız..

Buda benim şu an ki halim ;