sesusera adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar başladığımda ben 48-49 kiloydum şu anda 61-62 arası gidip gelmekteyim bende de bir gelişim durma söz konusu oldu 55 kiloda da kalmıştım uzunca süre.
diyetisyen ile görüştüğüm de vücudun belli bir noktadan sonra platoya ulaştığını bunu aşmak için içerisinde glutamin içeren ek besinler/takviyeler/aminoasitler önermişti ve beslenme , uyku , günlük tüketilen protein miktarına dikkat etmemi aynı şekilde beslenmeyi arttırarak devam etmemi söylemişti...

Ek Olarak protein tozu sizin plato noktasını aşmanızda fayda sağlamaz sadece günlük tüketmeniz gereken protein miktarının bi kısmını oradan karşılayabilirsiniz yaklaşık günde 61-62 kilo bir insanın 130 gr protein alması gerekir ki ( yapılan işe göre değişir ben gün içerisinde hareket etmiyorum ) vücut kaslardan yemesin kas gelişimi durmasın ve bunun yanında yaktığınız kaloriye göre karbonhidrat yüklemesi yapmak zorundasınız , bence 1 ay daha sabredin mümkünse ölçü alın ve vücudun üretemediği bazı aminoasitleri dışarıdan almayı deneyin hacim yapmak için kreatin yüklemeside yapılabiliyor bende etkili olmuştu kiloyu arttırmak kas kütlemi çoğaltmak için kullanmıştım. şu anda hedefim 65 bendede duraksama var .. yani pes etmeyelim çalışmaya devam
Ya çok güzel olumlu düşünceler bende aynı düşünceler içerisindeyim lakin insanlar kafa karıştırıyor.

Protein Tozlarının kesinlikle insan vücuduna zararı olduğunu düşünüyorum. Sonuçta hiç bir şey orijinal üründen direk alınan proteinin yerini tutmaz. Yinede insan kullanayımda biran önce sonuca ulaşayım istiyor.

Kol Omuz Göğüs öyle bir şiştiler ki ilk 4 ayda aynadan gözümü alamıyorum. Bir insan her gün aynada kendini seyreder mi? Evet seyrediyorum kabul

İyide bu 1-2 aydır neden durduk? Neden kilo alımı yok? Neden hacim yok çıldırmamak elde değil