Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Eleştiriniz için teşekkürler, konu çok geniş bir konu ve sadece giriş niteliğinde bilgiler paylaşılmıştır. Link çöplüğünden kastımızın hürriyet ya da o tarz siteler olmadığını sanırım anlamak için her hangi bir konuda uzman olmanız gerekmiyor sadece okuyup anlamanız yeterliydi.
Alexa konusu milyonlarda olan sitelerden o halde link almakta bir sorun yok sanırım sizin demek istediğiniz bu? Ki giriş seviyesinde bir yazıda olabildiğince sade olmaya çalışmışken insanların kafasını karıştıracak farklı bilgiler vermeye gerek yok. Bir kişi bir sitenin alexa durumuna bakarak zaten o site hakkında bir yorum yapabilir değil mi?
Ayrıca yazının sonunda özellikle sosyal medyayı ilerleyen zamanlarda ayrı bir şekilde ele alacağımızı belirtmişiz.
Bence insanları yanınızda tutmaya çalışınız karşınızda değil. Eleştirmenin özellikle bir seviyesi vardır ne meslek ne de farklı bir konuda eleştirme yapma hakkınız bulunmamaktadır. Yazıyı yazarken bu kadar uzun olacağının farkında değildim görsel olarak sadece bir resim koydum. Süslü videolar ile sunma telaşı içinde olmadım. Kimseyle polemiğe girmek için değil bu konuda giriş bilgisi edinmek isteyen kişilere yardımcı olabilmek için bu yazıyı yazdım.
Eleştirinizde haddinizi aşmadığınız kısımlar için teşekkürler , iyi çalışmalar.