Artık PR değeri yerine Alexa [3] değeri daha önemlidir bunu incelemeliyiz.
Link çöplüğüne dönmüş sitelerden uzak durmalıyız en fazla 3 adet link çıkışı olan siteleri tercih etmeliyiz.
Bir ziyaretçi defterine yorum yaparken internet sitesi kısmına sitenizi yazarak backlink alabilirsiniz.
Verdiğiniz bilgiler yanlış.
Pr değeri yerine Domain Authority değerini baz almalıyız.
Link çöplüğüne dönmüş site derken nasıl siteyi kastediyorsunuz ?? 3 link çıkışlı değil 20'ye kadar normaldir bir sitede link çıkış değeri fakat eğer bir site otoriter ise (hürriyet , sözcü , milliyet) gibi o zaman Toplam Dışarıya Link Sayısı: 84 (sozcu.com.tr) link çıkış sayısı dışarıya. Ee o zaman sözcüden link almanız yada tanıtım yazısı almanız da size zarar verecektir ?
Ziyaretçi defteri backlinki çok eskimedi mi artık

2016'ya giriyoruz yani. Biraz değişik pazarlama ve SEO taktikleri önerseniz diyorum

.
Mesela Youtube SEO ile nasıl geri dönüş potansiyeli arttırılır ve nasıl uygulanır gibi ?
Şurada ingilizce bir kaynakta var hatta bunun için.
Ayrıca yazınızda resim kullanmalısınız. Mesleğiniz nedir bilmiyorum ama "Seo Uzmanı" olmadığınızı tahmin ediyorum. Çünkü yazıyı inanın hem iç içe yazmışsınız hem hiç görsel video vs. kullanmamışsınız yani üstüne üstelik doğru sandığınız yanlış bilgilerle dolu makaleniz.
Saygılarımla.