Herkese Selamlar,
Geliştirdiğim Seolite uygulamasını size tanıtmak istiyorum. Öncelikle uygulama tanıtımından ziyade bu uygulama üzerinde AR-GE yapabileceğimize inandığım için bu başlık üzerinde paylaşıyorum.
SEOLite Nedir ? Neler Yapar Bu Program ?
SEOLite arama araçlarında ihtiyaç duyulabilecek içeriklerini telefona taşıyan önemli bir araç olacağını düşünüyorum. Bu uygulamayı geliştirirken, kendi ihtiyaçlarımdan yola çıkarak geliştirmelerde bulundum.
- Sitem Arama Motorunda Kaçıncı Sırada ?
- Bir Sitenin Alexa, PR, İndex Sayısı, Google Speed Puanını, Dmoz Kayıt Durumu listeleyebiliyoruz.
Belki burada en fazla ihtiyaç olacak alan Backlinkleri görme olayı. Bunun üzerine düşünürken Ahrefs üzerindeki verilerin burada listelenmesi kafama bayağı yattı. Ahrefs API üzerinden testler gerçekleştirdim. Şuan Backlink Checker bölümünde bir arama yaptığınızda sonuçlar gelmeyecektir. Bu hafta Allah izin verirse bunun operasyonel tarafını halletmeye çalışacağım. Bu bölüm olduktan sonra Ahrefs üzerindeki verileri ücretsiz sunmayı düşünüyorum.
Öneriler ve Geliştirme İstekleri
Burada sizlerden ricam uygulamadaki eksikler ve sıkıntıları bana bildirmeniz olacaktır. Geliştirme isteklerinide yazarsanız elimden geldiğince versiyonlamaya çalışacağım.
- OnPage Optimizasyonu için bir araç geliştirdik. Title'den itemproplara kadar analiz ediyor. Bunuda yakın zamanda ekleyeceğiz.
Uygulamanın tamamen reklamsız ve ücretsiz olduğunu hatırlatmak isterim. Allah inşallah hayırlar nasip eyler
App Link :
Burada
Edit : Uygulamayı Android Platformunda ne yazık ki geliştiremedim. Talebe göre oluşturup ekleyebiliriz