konu baş örtüsü olunca herkes özgür istediğini giyer diye savunuluyor. Mini etek olunca edepsiz oluyor. Yahu ne istiyorsunuz bu kiyafetlerden. Bu muhafazakar geçinen arkadaşlar neden bu kadar dikkat ediyor bayanların kıyafetlerine.
Acunu günahım kadar sevmem yalakanın önde gidenidir. Ama adam size zorla gelin izleyin demiyor. Sen açıp izliyorsun. Hem açıp izliyorsunuz hemde eleştiriyorsunuz yazık yav.
Türkiyede demokrasi varsa , özgürlük varsa , kadınların başörtüsü takmasıda bir özgürlüktür.Mini etek giymeside. İnsanların giyim kuşamı hakkında ayetle hadisle birşeyler savunup sidik yarıştıran arkadaşlarda kusura bakmasın ama bunları giyen insanların günahını alıyorsunuz.Kimse kimsenin kalbini bilemez.
+1 hocam.
"Başörtüsü" olarak isimlendirdiğiniz şey sadece müslümanlıkta yer almıyor. Programı ben de saçma buluyorum ama sizlerin zihniyeti daha da saçma. Çıkıp programda ben şunu bunu canlandırıyorum kafamda başörtüsü, altımda mini etek, müslümanlığa kastım var mı diyorlar? Orada müslüman bir kişiyi canlandırdığını belirtiyor mu?
Alıntı
Bu aynı zamanda bizi yaratan Allah-û Teâlâ ile dalga geçmektir
demiş birisi de

Siz dini kullanarak milyon liraları cukka yapın, sonra mini etek giymiş kadın tü ka ka. Yav he he.