Geçen günlerde herşeyimin olduğu 1 tb harddiskim değişik sesler çıkarmaya başlamıştı. Forumdan bir arkadaştan yeni bir harddisk aldım. 1 hafta önce.
Ama işler yüzünden yedek atma işini hep erteledim. İçinde de bu arada son 3,4 senedir yazdığım tüm yazılımlar,kodlar,siteler,resimler herşey vardı.

Dün akşam harddisk bir anda çalışmamaya başladı. O an zaten anladım herşeyin bittiğini ama yine de vazgeçmedim çünkü uyuyamayacaktım en azından uğraşmak istedim. Youtube dan filan video izledim bir güzelce aldım tornavidayı elime açtım bir güzel harddiski. Baktım bir sorun gözükmüyor bir de videoya çektim. Sonra geri kapattım. Bugün konyadaki sağlam tamircilere götürdüm. İkisi de açıldığını anladığı an elime geri verdi at çöpe dediler.

Belki dün aceleci davranmasaydım bugün tamir olacaktı. Ya da ilk gün aceleci davranıp yedekleri taşısaydım bunlar olmayacaktı. Cidden yaklaşık 24 saattir moralim bozuk ne yapacağımı bilmiyorum ama size tavsiyem hemen şimdi yedeğinizi alın. Hatta hergün alın. Bu video da benim için hatıra olarak kalacak sanırım.

https://www.youtube.com/watch?v=-2samaL6xA0