Gigaveri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,

Lütfen pm ile site bilginiz ve cron yolunu yazarsanız ayrıca vps root bilgilerinizi iletirseniz birde biz bakalım loglar da ne gibi hata dönüyor

Saygılarımızla.

Dipnot: Sorun tarafımızdan düzeltmiştir.

Sorun nedeni php -q /home/domain/public_html/cron.php gibi çalıştırılması gerekirken php -q www.domain.com/cron.php şeklinde çalıştırılmaya çalıştırılmış bütün sunucular bu şekilde çalışır yalnız güvenlik işin yapılan optimizasyon larda bu açık diye kapatırlar. Doğal olarak maalesef çalışmaz .

Saygılarımla

"Biz, en iyi olduğumuz işi yapıyoruz!"
3 gündür resmen kafayı yedim bitirdim...Kime sorduysam kimden yardım istediysem çare olamadı...
Sagolsun @Gigaveri Sorunumla özel olarak ilgilendi...

"Biz, en iyi olduğumuz işi yapıyoruz!" diyerek en iyi bildigi işi kısa zamanda çözdü...Kime sordumsa 3 gündür deli gibi dolaşıyorum forum forum...Yabancı forumlara dahi baktım.Yok bulamadım...Kendisi sorunumla özel olarak ilgilenip kendi değerli vaktini bana ayırdı.
"Biz, en iyi olduğumuz işi yapıyoruz!" kendi sözünü doğrular nitelikteki yardımını herkesin huzurunda ayakta alkışlıyorum... Herkesin huzurunda teşekkürü bir borç biliyorum...

Böyle yardımsever ve bilgili arkadaşları aramızda görmekten gurur duydum...Çok sagolsun...