Extralarge adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırdır hocam, telefondan çabuk sıkılmışsınız Çiçek gibi telefonu neden satıyorsunuz ?
Hocam sorunu hallettik, telefonun gerekli bakımını yaptık artık bizden bu kadar
Hocam mâlum ögrenci adamız bu ayın kirası + mutfak harcamaları ve kışlık elbise gerekenleri almam lazım. Aksi taktir de bu ay geçinemicem. O yüzdzen elde avuçta tek para edicek telefon var. Ki hatta masaüstünü bile satmayı düşünüyordum gerekli konuyu açmıştım. O derece maddi açıdan zayıfım
Yoksa telefonu satmam, gereken herşeyi yapıldı ki sizde biliyorsunuz sağolun ilgilendiğiniz elinizden geldiği kadarıyla yardımcı oldunuz ki sorununda üstesinden geldik
başkasına yâr olsun, ben yine eski telefonum olan tuşlu samsungu kullanmaya devam edicem he tabi ortamlarda çıkartamıcam ama sağlık olsun

SinneR38 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
konu dışı olacak belki ama şimdi telefon ekranını görünce aklıma geldi.Eskiden iphone 4 lerde whatsapp tan mesaj geldiğinde mesaj önizlemesi oluyordu arka planda ama uzun zamandır mesela mesaj geldiğinde şöyle yazıyor Yeni Mesaj: Cem

bunu düzeltmenin bir yolu var mı acaba biliyormusunuz

hayırlı satışlar dilerim.
Hocam ayarlanıyor sanırım o. Mesaj geldiğinden yada whatsappdan geldiğinde ekranın ortasında mesajı okuyabiliyorsunuz isterseniz, bildirim şeklini değiştirip, önizlemeli yada sadece bildirim olarak alıyorsunuz. Ayarlanıyor yani
Şuan telefon şarjda eğer isterseniz yarın size detaylı bir şekilde yardımcı olabilirim?
Teşekkürler dilerim