tnc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ücretli iş yapan arkadaşlar size sadece yapılacakları söyleyip başvurunuzu yapıyor. Ne yapacaksanız siz yapacaksınız. İki siteyede şöyle bir göz attım ama çok eksikleri var. News yetkilileri hiç ummadığınız yerden gol atarlar size. Yazılar özgün olur tasarımdan yersiniz,tasarım iyi olur yazarlardan yersiniz hepsi iyi olur site hızından yersiniz vs vs uzar gider. News yetkililerinin dikkat ettiği çok hassas noktalar var onları zaten çözdümmü kabul edilmeme riski yok. Biraz tüyo vereyim

Özğün haber ( Bildiğimiz aynı haberi al değiş yayınla değil Kendin üreteceksin
Yazar 3-5 kişi ama bol bol içerik uzun zamanlara yaymadan yani 3-4 günde bir yazı
Manşet resimleri size özel
İçerik girimi 10-15 dakika da bir (başvuru sırasında)
Foto-video galeri girişleri sitenizi resmi gösterecektir. Sadece haberlere yönelmeyin
Haber eklerken içerikler arası resim video
Bilgilendirici Yüzde/100 özgün yazılar
Başvuru sırasında "Özel "Haber" yapın manşet vs gibi yerlere ekleyin Editörün gözüne sokun
Künye ve iletişim bilgileri Gollerin büyük bir bölümü oradan geliyor dikkatinizi çekeyim üretici olun biraz farklı şeyler üretin
Adam gibi ilği çekici logo ( ne gerek var demeyin var.

vs vs bir kaçda detay can alıcı detay oda bende kalsın kimse ile paylaşmam
+bunları uygulayarak bir sitemi 1 saatte diğer sitemi 45 dakika bir zaman da newse sokmuştum zamanında. Ama benim düşündüğüm neden biri 1 saatte diğeri 45 dakikada arada ki 15 dakikayı çözmeye çalışıyorum. Detaycıyım biraz Yeni kurduğum bir site için çalışıyorum şu anda saygılar...
Aman açıklasaydın hatırımız kaldı şimdi. Zaten senin gibiler yüzünden bırakacam şu işleri artık. İğreniyorum bu zihniyettekilerden. Birde dini imanı para olanlardan nefret ediyorum. Şu hayatta paranın herşey olmadığını öğrenen çok az insan olduğuna inanıyorum zaten.

Şahıs banlanmış biliyorum, ama yazmamak için zor tutuyordum kendimi en son dayanamadım. Ölünün arkasından konuşmuş gibi hissettim kendimi şimdi.