Merhaba hocam.
Eğer ki hesabınız onaylanmadı ve hesabınız için gerekli belgeleri göndermediyseniz. Sunucu size teslim edilmeyecektir.
Firmanın istemiş olduğu belgeleri gönderdiyseniz ve hesabınız onaylanırsa o zaman ödeme yaparak sunucuyu alabilirsiniz.
Yok üstadım sormak istediğim şey şu Siparişin zamanaşımına uğrama süresi var o da 24 saat sipariş formunda yazan bu. Ödemeyi yapın diyor 24 saat içinde ama bir de diyor ki sizin hesabınız aktif değil şu belgeleri gönderin ben gerekli belgeleri gönderdim hala daha aktif edilmedi bu sebepten ödemeyi yapamadım. Yani ortada bir çelişkili durum var ödemeyi yapmam için hesabın aktif edilmesi gerekiyor ama 24 saattede sipariş formu geçerliliğini yitiriyor benim elimde değil ki onu ödemek bu durumda hesap aktif edilmeden.
Neyi sıkıntı ediyorsun derseniz de bu sitede stok bulmak ölüm bir takım sitelere üye oldum stok geldiği gibi mail düşüyor bana o stokta anında bitiyor kapış kapış gidiyor tabiri caizse o yüzden sordum deneyimi olan varsa yardımcı olabilir mi diye