Varım hocam orada da
Siz mesela bir serpometre yapabilir misiniz? Seo kelimesindeki oynamalarınızı kaydedin 2 hafta. Excel'e aktarın bana atın (paylaşmak isteseniz). Ben size istatistiksel analizlerini yapar geri atarım grafikleri. Bu grafiklere göre belirleyeceğimiz bölgelerin üstü google güncellemesi var demek, altıda var demek,güvenli bölgede ise normal olacak. Bu ilk yaklaşımımız olur, zamanla gelişir. Tabi yapmayı biliyorsanız reliability analysis, R2 testleri veya normal sigma dağılımı vs, siz de yapabilirsiniz. Paylaşmak isterseniz benim 1 günümü alır bunları yapıp size detaylıca sunmak. Bakınız çok güzel örnek:
http://www.ranks.fr/fr/serpometre
Hem siz insanlara güzel bir hizmet verirsiniz, hemde biz orada buradan değil sizin sitenizden kontrol ederiz. Benim amacım ülkeye ve r10'a değer getirmek. Bildiklerimizi paylaşmazsak bu gidişte hintlilere makale yazmaya başlayacağız hemde seo uyumlu
Webrankinfo demişken, geçen Fransa'da bir konferansına katıldım. +1000 katılımcı vardı, yaptıkları seo programlarını tanıttılar. Artık bu dediğimiz olayları geçmiş pratiğe dökmüşler. Yaptıklarını da 500 euro'nun altına satmıyorlar orası ayrı.
Dikkatimi çeken kelimeler, standart sapma, normal sigma dağılımı ve grafik kelimesi

istatistikçimisiniz ? Ek olarak Şayet faydam dokunursa belirli güven düzeylerinde testleri yaparak gerekli analizlerle sonuçları raporlayabilirim..