crz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
En kısa haliyle ben bebek kıyafeti sattıgım sıtenın reklam bannerını facede paylastıgımda para verıp reklama cıktıysam sadece hamile kadınların gormesi yonunde filtreliyorum, buyuk beden gomlek tisort vs sattıgım sıte ıcın dıyet ve zayıflamayla ilgilenenlerin gormesini. adwords de arama sonuclarına bir kurus vermem sadece merchant ile urun gorselını fıyatını goren tıklayıp gelsın seklınde para verıyorum onu da cogu kısı her tıklamaya 0,10 tl gibi verır ben 1,50 tl verıyorum ama her tıklamaya degıl tıklayıp gelen uye olduysa veya siparisin tamamlandıgı asp sayfası tarayıcıda goruntulendıyse. bunlar gibi bircok onmli nokta var adwords ekibine mail ile sordugunuzda ucretsiz herseyi anlatiyorlar. birde google da resimli reklam olayı var ilgili siteleri secip goruntulu reklam agında yayınlatırsınız remarketing de kullanırsanız bir musteri sizden o urunu satın alana kadar hangi siteye girerse girsin hep sizin reklamınızı gorur

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 02:04:36 -->-> Daha önceki mesaj 02:02:02 --

20.000 tl ciroyu ne kadar surede yaptınız
Yaklaşık olarak 8 ay gibi bir sürede.

Ekstra olarak instagramdan da tek ürün satışı yapmaktayım. Son 1 sene cirosu 175.000 TL Reklam Giderim 0.