kardeş burası Türkiye

1000 tl sen verirsin 1000 tl o verir ötekide bu parayı cebe indirir. Sistem bu şekilde işliyor bizim buralarda.
Hocam o kadar kısıtlı bakmayalım olaya. Ülkede bir serpometremiz yok, var mı? Mantığı çok basit. Bu forumda seo kelimesinde ilk 5 te olan arkadaşlar var. Alacaklar seo kelimesindeki yerlerinde olan oynamayı 1 ay kayıt edecekler. Sonra reliability analizi denen ve standart sapmaya dayanan bir istatisti model geliştirecekler. Sonrasında da burdaki oynamaya göre google güncellemesi var mı yok mu anlayacağız. Bunu yapan var mı?
Anlıyorum herkes para kazanmak istiyor ancak faydalı işler yapar ve herkesin kazanmasını sağlarsanız daha çok kazanırsınız. Seo kelimesinde ilk sırada olmak için afedersiniz ama hintlilerden yüz tane program, macro vs satın alıyorlar. Bir macro yazmak zor mu? Değil.. Yazsanız hem ne güzel satarsınız. Ben tumblr için kendim yazdım mesela, geliştirmeye çalışıyorum. Benimle çalışa seo uzmanı arkadaşlar bilir araştırmaya hevesimi. Bunu da hobi olarak yapıyorum... Sizler seo'yu iş olarak yapan insanlarsınız, sinerji elde edelim dedim bu yüzden.
Ayrıca 1000 TL'yi kimse cebine indiremez, şirket kurulur, sözleşmeler imzalanız, teminatlar gösterilir, adli sicil kaydı vs herşey resmi olur... Bu çok daha sonra olacak bir iş, öncelikle burada copy/paste zihniyetinden Arge zihniyetine geçelim...