duskorc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendi adıma konuşursam 1 yıldan fazladır alıyordum. Kanal hala açık ve bu ayda para kazanıyor. 400+ dolar yatmadı, daha önceden aylık daha fazla da aldığım oldu. Support ile temasa geçtim parayı yatırdık diyorlar, banka ile temasa geçtim para gelmedi diyorlar. Bu ay ki gitti karambole, önümüzdeki 400 ü kurtaralım en olmadı, partnerlikten mi çıkmalıyım bilemedim.
En önemli soru daha önce banka hesabınıza ödeme aldınızmı ? Bunu tekrar teyit edelim cevabınız evetse support`a tekrar mail atın.Benzeri sorunlar başımıza geldi ve mail yolu ile ısrar ettik tekrar ödeme gönderildi.
Normal şartlarda daha önceden ödeme aldıysanız bugüne kadar ödeme gelmemesinin tek mantıklı açıklaması quiz paranızı göndermemiştir.

support@quizgroup.com ve dashboard üzerinden tekrar mesaj geçin, bankanızla görüştüğünüzü ve herhangi bir ödeme gelmediğini, daha önceki aylarda sorunsuz bir şekilde aynı banka hesabınıza ödeme aldığınızı söyleyin.Quiz genellikle atılan mailleri pek dikkate almaz ve standart şeyler gönderir, aynı mail ve mesaj üzerinden gönderdiğiniz zaman dikkate almak zorundalar.Çok gecikmiş ödemeleriniz.