Arkadaşlar sizlere bir sorum olacaktı:
Şu an
A firmasından hizmet alıyorum ve hattımda arıza olduğu için teknik desteğini aradım hattımın eskiden kullandığım
B firmasında 8 mbps olarak alabildiğimi ancak sizde neden 4 mbps olduğunu sorup paketimin 16 mbps'e kadar olduğunu söyleyerek buranın altyapısı 16 mbps desteklemiyor biliyorum ama 8 mbps destekliyor dedim ve teknik destek ekibi bana bölgemdeki altyapının
16 mbps desteklediğini söyledi. Arıza kaydı vs. aldı ve telefonu kapattım. Tabi ben şaşırdım nasıl 16 destekler falan diyerek
Bir kaç gün sonra kullanmakta olduğum
A firmasından ne arayan ne soran oldu tekrar aradım ve arıza kaydımın durumu hakkında bilgi alırken öndeki teknik destek ekibinden aldığım bilgiyle "altyapım 16 mbps destekliyormuş, 16 olmasa da 8 mbit/s interneti kesintisiz olarak sağlayabilir misiniz?" diyerek sordum ve diğer teknik ekibinin tam tersine bir cevapla sizin altyapınız
5 mbps destekliyor yanıtını aldım. Sorun şu altyapım 5'e kadar ise neden
B firmasında 8 mbps alabiliyordum? Tabi bunların tamamı kafamı karıştırdı ve anlam veremedim. Kim doğru söylüyor
Ayrıyeten modem arayüzünde hız değerleri Not: Ulaşılabilir Hız değişmektedir. Örneğin bazen
3000 civarı iken bazen
7000e kadar çıkıyor. Eski firmamda iken
8000 civarı ulaşılabilir hız gösteriyordu.
------------
Gelelim kurufasulyenin faydalarına
Şimdi benim internetimin kaç mbit hızı desteklediğini nasıl öğrenebilirim? Müşteri hizmetleri bir yan bir düz dediği için pek de anlayamıyorum onları. 300 kişi var 300 farklı ses var müşteri hizmetlerinde
Her yanıt için şimdiden teşekkür ederim.