Hocam sen hiç google politikalarını okudun mu

? güldürme ne olursun güldürme ya. Adsense çoluk çocuk işi değil forum içeriğine bak diyorum yasak olan ne varsa sende de var Sen bu forum ile 2 -3 kere istek göndersen adamlar bir daha göndermesin diye banlar seni. Git bir google politikasını oku adamlar ne diyor ? Özgün ol diyor, şu şu içerikleri paylaşmak yasak diyor. sen hazır veritabanı kullanıyorsun gelmişsin sitemin hiti iyi diyorsun öyle şey mi olur günlük 50K 100k alan siteler var örneğin turkmmo ona neden vermiyorlar ? adam akıllı blog aç normal kendin yaz özgün yaz bir yerden makale çalma sende kazan... Forum istiyorsan da google tüm adsense politikalarını oku bu tarz içeriklere vermezler, siten full spam içerikler ile dolu hazır veritabanı mevcut özgün 1 tane bile makalen yoktur eminim. valla para kazanmak istiyorsan forum işlerini boşver blog aç teknoloji makalesi falan gir özgün yaz, günde 5 10 TL kazan ne diyim bu şekil hayal kurma bence forum çok zor onay veriyorlar Türkçe kuralları vs hepsine uyulması gereken çok katı kuralları var onlar da da ziyeretçi tutmak zor bir ekibin olması lazım.
Adsenseden gectim diyorum. İyi okudunuz mu orayı? Okuduktan sonra tekrar yazmanızı rica ediyorum.