Merhaba,
Uzman değilim ama 2006 yılından itibaren bir adsense tecrübem var olduğundan bir kaç tavsiyede bulunmak istiyorum.
Öncelikle üzülerek söylüyorum ki bir ciddi masraflar yaparak bir proje oluşturuyor iseniz bu projeyi Adsense odaklı yapmamanız gerekir işte o zaman kazanırsınız!
Adsense'ye konsantre olduğunuz vakit, sadece para kazanmaya yönelik çalışmalar çıkıyor ortaya..
"Adsense güzel kazandırıyor, siteme gelen trafikten hemen istifade etmeyelimmi?" diyebilirsiniz.
Ama gerçekten kullanıcı deneyimini artıran, ziyaretçi odaklı zengin içerik sunan web sitelerinin daha iyi kazandığı ve doğal olarak sadık ziyaretçiye sahip oldukları, gelir kapılarının daha çoğaldığı gözlenmiştir..
Size tavsiyem projenizin 1. gelir kaynağını, sitenizin özgüveni olana kadar tercih etmemeniz.
Akabinde farklı bir lokasyondan giriş yaparak, yeni ve tamamen farklı bir kullanıcı bilgileri ile google hesabı oluşturmanız ve google hesaplarınıza bu şekilde erişmeniz yararınıza olacaktır.. *Sanal sunucular ile uzak masaüstü kullanarak giriş yapabilirsiniz.
Adsense başvurunuz onaylanıp, sorunsuz bir şekilde 3-4 ödeme aldıktan sonra artık, evinizden yada ofisinizden google hesaplarınıza giriş yapmakta bir sakınca olmayacağını düşünmekteyim.
sevgiler..
Hocam kesinlikte bizde sizin gibi düşünüyoruz. Bu konuda hiç bir şüphemiz yok ama markalaşma sürecinde elde edilecek kazançların büyük bir kısmı gene adsense gelirleri olacak. Yani adsense olmadan bir site düşünülemez ana gelir kaynağı olmasada. Şuan için içinde bulunduğum durumu bir şekilde çözüme kavuşturmam lazım. Herhangi bir öneriniz varsa bu konuyla ilgili benim için çok değerli olacaktır.