VBuMaSTeR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende adsense banlıyım. Ama kullandığım aynı bilgisayarlarda adsense hesabı aldım. Bunu yaparken farklı sadece kardeşimin adını kullandım hepsi bu. Bilgisayara format atman yeterli. Banlı hesabında oturum açmadığın sürece çakışma vs olmaz.
Banlı hesabımda şu şekilde yıllardır kullandığım gmail hesabımdan youtube kanalım üzerinden başvuru yapıp adsense açmıştım. Sonra bu adsense hesabını başka bir maile geçirdim yönetici değişimi ile. Bu orada banlandı yıllar sonra. Şimdi fark ettiğim kendi kişisel mail adresimden youtube'a girdiğimde mailin kendi boş kişisel youtube hesabı bile geçersiz tıklama nedeniyle para kazanma devre dışı uyarısı veriyor. İşin komik yani kişisel hesabımdan hiç bir zaman video falan yüklemedim adsense falanda hiç bağlanmadı hali ile genede para kazanma devre dışı demiş.

bu gmail hesabımı feda mı etmeliyim? Yıllardır kullandığım hesabım ama çözüm olacaksa silebilirim. Benim eski kirli ve banlı adsense geçmişim ile tek bağlantım yıllardır kullandığım kişisel e-posta hesabım.