Türkiyenin en büyük twitter takipçi kasma sitelerinden biri olan bolcatakip ve bolca-takip i zaman ayıramadığımdan satıyorum.

alexa : bolca-takip

alexa : bolcatakip

Google Sıra :

alan adı goddady hesabınıza aktarım olur.

peki bu sitenin faydası nelerdir neden satıyorsun derseniz :

Tek başıma kaldım ortakla işler yürümedi seo paket satışı yaptığımdan vakit bulamamaktayım site sadece bc. vc den aylık ortalama 43 tl kazanıyor. özel olarak takipçi satışı veya otomatik takip sistemlerini 10 20 tl ye satarsanız kişi başı geliriniz dahada artar ayrı olarakta reklam alırsanız verdiğiniz parayı direk çıkartırsınız.
çantada keklik site ama vaktim yok bunlar için reklama karşı olduğumdan gelirim olmuyor.

indirim kesinlikle teklif etmeyiniz ciddi alıcı iseniz pm atınız gördüğünüz gibi kelepir fiyata bırakıyorum google 4 . sıra siteyi.

Site adresi : www. bolca-takip .com www. bolcatakip .com
Site İsmi : bolca-takip ve bolcatakip
Site için istenen fiyat : 600 tl
Sitenin aylık getirisi: 15 Dolar = 43,8 tl sadece bc.vc isterseniz başka reklam alanları koyun. 100 tl ye çıkar
Sitenin açılış tarihi: 21.03.2015 diğeri 07.05.2015
Kategori, sitenin içeriği nedir: Twitter Takipçi Kasma Sitesi
Günlük hit sayısı: 600 - 800 düşüş yaşadı ama hepsi uygulama için geliyor host sıkıntısı ortak ile problemlerden kısa süre kapalı kaldı ama yükselişe tekrardan geçti.
Ziyaretçi kaynağı: %90 google %10 diğeri
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: yaşı 1 yıl pagerank 0
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm İçerik Satılık
Hosting dahil midir: Değildir host alana kadar 15 günlük bedava hostta tutabilirim
Banlı olduğu sponsor var mı: hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: dahil Stwity scripti kurulu
Yazılım lisans sonlanma zamanı: süresiz yazılım
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: yoktur

ÖDEME : YAPIKREDİ

siteden görüntü :

admin panelinden görüntü :