Demek istediği mail gönderimi vs gibi internet üzerinden olacak işlemlerde api veya webservis kullanımı.
Hic farketmez pc den disari cikacak sonucta,
o da tam guveli olmaz, servisine bilgi gidecekmi gidecek!
Elde edilemeyecek bilgi yok.
Https portuna da guvenmeyin bosuna, program benim pc de calissin veyahut baskasinin bilgisayarinda calissin, hic farketmez.
Program veya internet tarayicisi benim pc de calisiyorsa bilgileri ben herturlu elde ederim.
Kendiniz de calisiyorsa eger ssl sertifikasini ureten firmaya guvenmekten baska careniz yok, Kimse cozemeyecegi sifre sistemini size satmaz bunu unutmamak lazim.
Kendine guvenen yazilimci varsa webservise bilgi gonderip alan bi program yapsin versin bana (yazilim dili farketmez), dokeyim eline baglandigi yeri ve alip-gonderdigi bilgileri.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:22:45 -->-> Daha önceki mesaj 21:14:24 --
senin anlaman için o şekilde yazmıştım bu gibi şeylerden bi habersin çünkü

mail mi attırıcaksın? php ile bilgileri post et php üzerinden mailini göndert, ftp dosyamı yüklüceksin web servis kullan bu şekilde bilgileri güvende tutabilirsin.
Karsindaki kisiyi tanimadan kucumseyici konusma, akil akildan ustundur.
Kullanima sundugunuz Hic bir program guvende degildir, en karmasik sistemleri de kullansaniz, mutlaka onu kiracak birileri cikar meydana. Hic bir firma bununla baş edemiyor artik.