Site linkini pm atar mısınız ? Temanıza bakmak isterim.
Bu nasil niche site yahu
Nichelerde tik min xx rakam olur
Bu arada bana gore yanlis sektordesin ama hitin cok guzel
Merhaba hocam, başarılarınızın devamını dilerim. Yaklaşık 7 ay sonra günlük hitin +1500e çıktığını ve günlük 3-4 kazandırmaya başladığını söylemişsiniz. Niche üzerine olan bir siteden bu kadar az kazanç olması sizce normal mi? Bence beklentinin çok altında. Hedeflediğiniz anahtar kelimede adwors'ta kaç tl öneriliyordu? Bunun haricinde merak ettiğim şey, 6-7 ay boyunca her gün düzenli olarak makale girdiniz mi hocam? Seosal anlamda, veya başka anlamda siteyi bugünlere getirmek için neler yaptınız. Ayrıntılı olmasada kabaca bizlerle (en azından benim gibi bu işe meraklı arkadaşlarla) paylaşabilirseniz çok sevinirim. Bol kazançlar dilerim
Siteye açarken her ne kadar başlangıçta amacım niche olsada belli bi yerden sonra yan kelimeler bulup dallandırıp budaklatınca, son iki mesajdan sonra fark ettimde gerçekten benim site niche olmaktan çıkmış =)
Siteyi bu hale getirmek için çok özel bir çaba sarf etmedim makaleleri kendim oluşturdum, ve oluştururken kendim internette birşey araştırırken nasıl bilgiler bulmak istediğimi düşünürek bilgilendirici şekilde yazdım, bir kaç blogda yorum linkiyle destekleyip sadece bekleyerek bu hale geldi.