Sony nin patenti olmayan alakasız bir alan da patentleyip kullanabilirsin
Yok hocam o zaman domain ismi ile sıkıntı yaşarım büyük ihtimalle. Zaten domain'i projelendirmeyi düşünmüyorum
Onu bunu bilmem de, gayet tatlı bir domain bence

Hayırlı uğurlu olsun hocam. Çinlilere özenip Sony diye gösterip, farklı bir yerden vurarak fantastik bir proje hazırlayın bence
Güzel yorumun için teşekkürler hocam fakat projelendirmeyi düşünmüyorum
hocam gen.tr nin satış kurallarınızı bildiğinizi düşünüyorum. Umarım iyi bir kazanç elde edersiniz.
Satış yasağı olduğunu biliyorum. Whois bilgilerini gizleyemedim fakat düzenlemeler yaptım. Eğer firma almayı kabul ederse hesap ile vermeyi düşünüyorum.
bende gerçek bebek görücez zannetim

hele bir de kız çocuğuysa Allah analı babalı hayırlı evlat falan... dua yazacaktık ne çıktı

...
Hocam hayırlı olsun bugünden beri kararsızdınız almaya almışsınız ama gen.tr ler devredilemez bildiğim kadarıyla sony sizden almak istediğinde nasıl vereceksiniz hesapla birlikte mi?
Hocam kızım olsa böyle konu açacağımı sanmam, o zaten babasının gözünde prensestir

Eğer firma domaini almak isterse hesap ile birlikte devredeceğim
Bir arkadaşta google gen tr adresi vardı. Yıllarca uğraşmasına rağmen tutmadı. O yüzden bu işlere pek sıcak bakmıyorum. Genelde marka ve kuruluşlarda ilgilenmemekte.
En kötü ihtimalle elimde patlar domain
...
.tr li domaınlerın satışı yasak maalesef ölü yatırım ayrıca whois gızlemede yok
Whois sıkıntısı halledildi, umarım satış problemide halledilecek
Araba alıcam falan diyordun

böyle konunu görünce araba aldın sandım
Ah be hocam nerede o güzel günler
Teşekkürler
Domain gerçekten güzel, degerlenme şansı çok çok yüksek. Hayırlı olması dileği ile..
HTC Desire 816G cihazımdan gönderildi
Teşekkürler dostum
Çok güzel ve bir o kadarda sıkıntılı bir domain hayırlısı olsun.
Teşekkürler