onur17 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
birbiriyle bağlantılı konular eklersen daha yararlı olur senin için daha kolay yükselirsin googleda
Fikriniz doğru hocam, ilişkiler ile bağlantılı başka ne konusu var ama?
Matiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben farklı alanlara da yönelmek daha iyi olur diye düşünüyorum. Çünkü domain adınız yazarlık adına, atıyorum; www.oyunoyna.com - www.filmseyret.com değil. Bu alan adları olsa oyun oynama sitesi, film seyretme sitesi açarsınız.
Benimde su an kadın sitem var moda sitem yani sadece moda paylasmiyorum, sağlık,kadın,moda,yemek,tatlı tarifleri vs. paylaşıyorum. Fakat işin dogrusuda öyle her konuya dalmamak lazım. Her kafadan her telden gitmemek lazım, o zaman sitenin bir amacı kaldığını sanmıyorum ben.

Blog,yayın hayatınızda başarılar hocam.

HTC Desire 816G cihazımdan gönderildi
Hocam öncelikle değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim. Dediğiniz gibi domain genel olduğu için farklı alanlarıda düşündüm. Fakat aynı şekilde yine genel blog konusunda da haklısınız, o yüzden her konuda yazmak istemiyorum. Sinema konusunda bilgiliyim, güncel filmleri takip eder inceler ve izlerim, o yüzden film incelemesi, yorumlaması tarzı bir sinema kategorisi düşünüyorum. Extradan birde hit çekmek amacıyla, ya spor ya moda/trend tarzı yada farklı bir hit alan kategori düşünüyorum. Sizin bir öneriniz var mıdır moda konusundada yayınlıyormuşsunuz, hit konusunda ne durumda?