SinneR38 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
youtube sayfasını partnere nasıl bağlar nasıl onaylarım

hangi partner daha iyi

ödemeler nasıl oluyor paypal ile ya da banka havalesi ile almayı düşünüyorum
Kanaliniz ozgun ise istediginiz firmaya baglayabilirsiniz. Burda bizler Network secicisi olmuyoruz, Networkler bizi seciyor. Yapmaniz gerekenler;

* iyi bir arastirma ile populer networku bulmak
* bu network'un kanal kabul sartlarini karsiliyormuyuz ? ( Karsiliyor ise 3. adima gecelim, karsilamiyor isek bu 2 adimi devamli tekrarlayalim. )
* 2 adimi tamamladiktan sonra bu network hakkinda biraz daha detayli arastirma yapalim, hakkinda ki yorumlara, odemelerine, odeme prosudurulerine, kullanimina vs. ( Bu networku kullananlardan alirsin en iyi cevaplari. )
* 1-2-3. adimlar tamam ise, bu networke basvurup kullanmaya baslayabilirsiniz.

Ben ekndi forum sitemde de bu tarz konulara ayni cevabi veriyorum, bu sekilde network tavsiyesi alinmaz, tavsiye verende sallamis olur. Kanal kategorin bilinmeden network tavsiyesi sacma olur. Cogu network tek kategori uzerinde uzmandir, ornek; Zoomin.tv her kategoriyi alir ancak oyun konusunda uzmandir. Dunyada unlu 20 oyun sitesi ile anlasmasi mevcut, videolariniz buralarda reklam edilir mesela...

Not: Forumda aktif birisi degilim, alinti yada ozel mesaj ile soru sormayin. Cok gec donus olur.