Dostum söyleyeceklerim biraz üzebilir seni,

8 yıl boyunca büyük bir sitenin e-ticaret sitesi yöneticiliğini yaptım. Bu ve benzeri durumlar benimde başıma sıkça geldi.

İşin ironik tarafı burada alıcı da, satıcı da madur duruma düşüyor.

Problem şu ki, kargo geldiğinde sana teslim kağıdı açtırtmadan kargonun içine bakmana izin vermiyor.

Aslında yapılması gereken şudur.

Eğer pahalı bir ürün satın aldıysanız, teslim kağıdını imzalamadan önce mutlak suretle kutu dışına iyice bakılması lazım. Ezik, çizik, ıslaklık varsa kargo görevlisine tutanak tutmasını istemeniz gerekmektedir.

Baktınız kutunun dışında gözle gözükür birşey yok. Kargo teslim kağıdını imzalayıp hemen kutu içini açıp ürüne bir göz atmanız gerekiyor. Tabi bu süreçte de kargocuyu göndermemeniz lazım.

Çünkü eğer tutanak kağıdı yok ise, ürünü satan firma ürün bedelini hiç bir yerden temin edemiyor.

Ama tutanak kağıdı var ise, satıcı firma ürün bedelini (size fatura ettiği tutarı) kargo firmasından kolaylıkla temin edebiliyor.

Ki HB firmasının kendi özel y.içi şubesi bulunuyor.

Demem o ki yapabileceğiniz tek şey, kargo çalışanını bulup durumu izah etmeniz. Fakat adamda o şubeden ekmek yediği için bu kıyağı size yapmayacağına eminim.

Ki olayın üzerinden 1 gün geçmiş. Yanlış anlamayın kesinlikle sizi suçlamıyorum ama ürünleri kutuyu açarkende kıran kişiler yüzünden kargo firmaları bu duruma asla taviz göstermiyor.

Yani bu durumunuzda yapılacak pek birşey yok maalesef...

Geçmiş olsun...