kısaca şöyle bahsediyim. video arama (mesela "tarkan kış güneşi"), bulunan videoları listeleme (video ismi ve youtube id'si), istenen videoyu mp3 olarak indirme. bu işleri yapan bir web api yazdım. bu apiyi android uygulamasıyla birleştirip telefona mp3 indirmeyi yapıyorum. daha önceden yapılmış ama yasalar gereği google playden kaldırılmış. peki ben neden yapıyorum? para kazanmak için değil. mp3 indirme programı soran arkadaşlar oluyo onlara vermek için. sadece çevremdekilere vercem yani.

ama bu apiyi web siteleri içinde değiştirmek mümkün. örneğin http://www.youtube-mp3.org/ sitesi. burası da aynı işi yapıyor. isteyen olursa bu örnek sitenin aynısını 500 tlye yapabilirim. admin panel istenirse beni çok kasmayacak şekilde özellikler ekleyebilirim. çok karışık şeyler isteyen olursa yine yaparım ama fiyat değişir.

web sitesi yada android uygulama için skypetan ekleyebilirsiniz. Detayları görüşebiliriz. Dediğim gibi bu iş yasal olarak yasak ama para kazanmadığınız sürece ve sadece çevrenizdeki insanlara verdiğiniz sürece sıkıntı olacağını sanmıyorum.