bir resimde ben atayim benim 43 kollardan

saka bir yane formun gayet iyi yag oranin guzel. biraz kanat ve trapez basarsan iyi daha guzel duraktir .Emegine saglik bel kismin cok iyi. mesela bende clean bulk yapiyorum su karin hacmine olene kadar ulasamam galiba

birde karin calismiyorum isin acikcasi hard antreman yapinca sonuna enerji kalmiyopr
Hocam trapez yapıyorum ama genetik sanırım pek şişmiyor. Zaten trapez çok şişince omuzları göstermiyor vücut. Yalnız kanatlarım iyi ama resimde o pozu vermediğim için gözükmüyor belki de duruş açısından olabilir. Marc fitt var bilir misiniz ? Vücut tipim aynı onunkine benziyor.
Karını arka plana atmayın hocam emek verirseniz karşılığı geliyor gerçekten. Antrenman sonunda tek hareket yaptığım günler karın çalışıyorum
İlgi gösteren arkadaşlara çok teşekkürler @aTKn94 vucüt süper hocam. Bende 140 kilodan 82 düştüm boy 180 resim atayım dedim
bu öncesi sonrası :
https://i.hizliresim.com/lrLJdk.jpg ( 18 yaşından küçük olduğum için gözüm kapalı

)
Buda vücudun hali :
https://i.hizliresim.com/1D419p.jpg dikdörtgen prizma gibi
Burda görüldüğü gibi sarkık bölgeler ne kadar toplanır bel incelirmi vucüt çalışsam bu sefer kas olarak kilo alırım ondan da çok korkuyorum ama şekilli vücut olacak tabi tamda karasız kaldım kolar zaten çocuk kolu gibim bilmiyorum çok karasız kaldım.
Teşekkürler hocam yorumun için

Yalnız iyi kilo vermişsiniz. Hocam şimdi resime baktım ama ışık açısı vb yüzünden herşey çok net değil. Bel bölgesinde ve birkaç bölgede yağ var. Bunu cardio ile verebilirsiniz. Tabi ki en önemli kısmı beslenme.
Yağlar kalsın ben hacim alim kas olarak derseniz şuan bulka girip yaza 2-3 ay kala definasyon dönemine gidip cardio antrenmanları ile yağları verebilirsiniz. Ama çok sıkı çalışmanız gerek.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 08:44:48 -->-> Daha önceki mesaj 08:41:07 --
Bende benzer bir durumdan müzdaribim. 3 ay önce spora yazıldım. Yazıldığımda 96 kiloydum şu an 85 kiloyum. Fakat kilolar bende bacak ve kollardan gitti. Göbek az bir şey gitti fakat bel bölgesi olduğu gibi duruyor. Çok çirkin bir görüntü oluştu şu an. 90 60 90 tabiriyle 50 100 50 gibi bir şey oldum resmen.
Kilo olarak hedefim 75 falandı ama bu bel bölgesi yüzünden kilo verme isteğim gitti.
Bu bel bölgesini ve göbeği eritmek için ne yapabilirim ? Deneyimli arkadaşlar yorum yazarsa sevinirim.
Hocam bel bölgesi karın ve alt karın dediğimiz bölgelerde ki yağlar çok zor eriyen yağlardır. Yani tek bölge olarak yağ eritme diye birşey yok ne yazıkki. Cardio yaparak zamanla gidecektir o yağlar. Vücuttaki yağlar yaptığınız antrenmana ve beslenmeye göre gider. Yani sadece göbek erisin kol kısmındaki yağlar kalsın diye birşey yok.
Kısa sürede de yağları eritmek biraz tehlikeli. Düzgün bir beslenme ve antrenman ile sağlıklı şekilde göbeği eritebilirsiniz. Sadece sabır diyorum. Aynısı benim başıma da geldi. Çok hırs yaptım bir gün aynaya bir baktım göbeğim gitmiş
Bu arada cardio (koşu, bisiklet vb.) yaparken 1 dk çok sert yani hızlı yapın. Ardından yavaşlayın. Bu şekilde metabolizmanız birden hızlanıp yavaşlayarak daha hızlı yağ yakabilirsiniz.