must4f4topal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eyvallah teşekkür ettim.
MelihAtasever adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eyvallah sağolun hocam yorumum bulunsun kısa süre içinde ilgileneceğim
Rica ederim umarım işinize yarar.

PrivateTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
68 Videoya çıktı hocam o videolar ,
Sanal Dersane adında bi Youtube kanalı 2 günde 31 videosunu izledim arada temel java bilgilerinden bahsetmiş,
Belli bi programlama altyapısı olunca bikere uygulayıp gerekli yerleri not alınca yararlı oluyor
Yok ben Sanal Dershane kanalından indirmedim onu da gördüm ama çok fazla video vardı ve her şeyi incik cıncık anlatıyordu, ilk önce bu dersleri bitirip kendini geliştirip sonrasında inciğe cıncığa girmek daha mantıklı olacaktır diye düşündüğümden ilk olarak ana şeyler sonrasında anaların alt taraflarıyla ilgilenmek daha verimli olur bence. Bakalım şunlar bitsin, Sanal Dersane'nin o derslerine de göz atarım. Belki de videoları izlerken anlatışı hoşuma gitmez çocuğun kapatırım direkt Sanal Dersane üzerinden çalışmaya devam ederim.

Peki şunu söyleyeyim 2 günde 31 video izledim demişsiniz, daha önceden amatör de olsa yazılımla uğraşan insanlar sizce başarabilir mi o videolar sayesinde? Hadi benim daha önceden 4-5 dilde altyapım prof olmasa da normal düzeyde var ben izler anlarım ama bilmeyen ya da az bilen anlar mı aslında o önemli. Gerçi kafayı verirse herkes anlar ama... Eğer dediğiniz kanalın videolarını da indirirsem onu da paylaşırım burda herkes faydalanır.

Edit: Yalnız adamların şu tanıtım videosunu izledim de, dedim ki boşver bildiğin şeyleri tekrardan öğrenmeyi bu dersler ile başla geç adamların tanıtım videosunda yazdığı her şey bildiğim ama yapmayı unuttuğum şeyler en iyisi ben bundan başlayayım, hiç bilmeyen arkadaşlar benim toparlayıp paylaştığım videolar ile başlayıp bu derslere devam etsinler. Ben bunları da indiririm, yakında da upload eder buraya koyarım aga

https://www.youtube.com/watch?v=3iE_ZxBB-tc