Bende diyorum ki ister şikayet konusu açın isterseniz de mahkemeye gidin. Elinizde kalan şey 0 olacak. Uğraştığınız ile kalacaksınız.
Arkadaş içeriğinizi birebir çalmamış doğal olarak bunun hiç bir yaptırımı yok. Adam içeriğinizi alıp özgünleştiriyor. R10'da bir çok makaleci bu şekilde çalışıyor ( bir çok dediğime bakmayın nerdeyse hepsi ).
Sizin takıldığınız noktayı anlıyorum bıkmışsınız bu durumdan. Diyorsunuz ki "benden çaldın yeter birazda başkasından çal bak bende yabancılardan çalıyorum sende onlardan çal." Bu yüzden de adamın sitesini afiş ettiniz ve içeriklerini çaldıracaksınız. Fakat adamın içeriğini çalmak için biraz uğraşmak gerekiyor. Bunu da çoğu kişi yapmaz
Ayrıca bir zahmet benim sitemi siz bulunda öyle kopyalayın, arkadaş sizden daha özgün ve becerikli çalışıyor bu konuda. Ki yabancı sitem var benim. Belki denk gelirsiniz.
Ben sizin sitenizi neden kopyalayım? Çalma tabiri pek doğru olmamış, bugün baktığınızda Türkiye'nin önde gelen kadın siteleri yine yabancı kaynaklardan esinlenip yazıyorlar. Hatta bazen bire bir çeviriyorlar. Benden çalmasın yabancıdan çalsın demiyorum, ama abartmamak lazım.
Anlatmak istediğimi siz anladınız da neyse uzatmayayım ben.
arkadaş sizden daha özgün ve becerikli çalışıyor bu konuda, bu söze karşılık verirdim ama geç oldu sıkıldım kavga gürültüden, başka zamana inşallah.
Site ismini kaldırdım, hayırlısı diyelim.