KebraNegast adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam ben uzun zamandır bu sektördeyim, tabiki bizde kendimiz yorumlarız, bizden bir şey katarız siteye ekleriz. Bunda hiç bir sorun yok, gelip benim konumdan ilham alabilir, hemen kendi sitenize kendinizce aktarabilirsiniz.

Ancak siz benim sitemi sürekli takip edip, takıntı haline getirirseniz işler değişir. Benim yeni konularımı bir kaç değiştirme ile açıyorsan sürekli ben bundan ne anlarım sizce ? Resim falan sorun değil, biz yabancı kaynak ağırlıklı çalışıyoruz, ama sürekli olarak sizin kadın sitenize dadanıp, yeni konularınızı alsam hoşunuza gidecek mi?

Benim bir sitem yok bu sektörde, bir çok farklı sitem var, kimin ne yaptığını rahatlıkla anlayabiliyorum. Bu arkadaş pişkin pişkin konuşup beni daha fazla sinirlendirme amacında.

Sizce durup dururken bir site için bu şekilde konuşur muyum?

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:39:25 -->-> Daha önceki mesaj 22:34:13 --

Hayır beni tanısanız acaba size ne diyecekti merak ettim şimdi
Affınıza sığınarak,
Siz eklediğiniz konuları her gün her içerik için ayrı sitelerden mi çekiyorsunuz ? Veya editörleriniz ayrı ayrı sitelerden mi çekiyor içerikleri ? ( çekmekten kastım özgünleştirmek/spinlemek vs vs )

Şikayetçi olduğunuz arkadaş sitenizdeki içerikleri tamamen c/p mi yapıyor yoksa ( ki eklediği bir konuya baktım google'da birebir uyuşan cümle yok ) özgünleştirip mi ekliyor ?

Tam olarak şikayet sebebiniz "özgünleştirebilir ama benim siteme dadanmasın başka yerlerdende özgünleştirsin" mantığı ise kusura bakmayın değil R10 hiç bir yer bu adama sizin sitenizdeki içeriklerden esinlenip yeniden kaleme alıyor diye bir şey diyemez. Arkadaşın girdiği ip'yi tespit edersiniz ip engellersiniz. Ki arkadaşın sitesine baktım sağ tık, ctrl+u falan alayı kitli. O yöntemi deneyin sizde önlem alın.

Şimdi siz siteyi burda paylaştınız, bu arkadaşın sitesinden içerik çalanlar olacak. Yani sizin içeriğiniz belki yarın 100lerce sitede yayınlanacak.