hocam konuyu okudumda şimdi şunu yazmak istedim biz bile bir makale yazarken kendi sitelerimize karşı siteden hepsini kopyalamak yerine okuruz sonrasında kendi süzgeçimizden gecirip siteye aktarırız. Bunu ben dahil hemen herkes yapmaktadır. Ortada direk kopyalama olayı var ise şikayet edilir. Ayrıca resimlerinizi bile çalışıyorsa resme yazı ekleme eklentisi sayesinde resminizin ortasına büyükce logonuzu basarsınız.
Hocam ben uzun zamandır bu sektördeyim, tabiki bizde kendimiz yorumlarız, bizden bir şey katarız siteye ekleriz. Bunda hiç bir sorun yok, gelip benim konumdan ilham alabilir, hemen kendi sitenize kendinizce aktarabilirsiniz.
Ancak siz benim sitemi sürekli takip edip, takıntı haline getirirseniz işler değişir. Benim yeni konularımı bir kaç değiştirme ile açıyorsan sürekli ben bundan ne anlarım sizce ? Resim falan sorun değil, biz yabancı kaynak ağırlıklı çalışıyoruz, ama sürekli olarak sizin kadın sitenize dadanıp, yeni konularınızı alsam hoşunuza gidecek mi?
Benim bir sitem yok bu sektörde, bir çok farklı sitem var, kimin ne yaptığını rahatlıkla anlayabiliyorum. Bu arkadaş pişkin pişkin konuşup beni daha fazla sinirlendirme amacında.
Sizce durup dururken bir site için bu şekilde konuşur muyum?
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:39:25 -->-> Daha önceki mesaj 22:34:13 --
Site sahibi olarak konuya yazsanıza dırek bana neden konu sahıbını tanıyormusunuz kımdır dıye pm atıyorsunuz ?
Hayır beni tanısanız acaba size ne diyecekti merak ettim şimdi