Site sahibi benim hangi konu için beni suçluyorsunuz ki R10'da böyle bir konu açıyorsunuz içeriklerimiz de benzerliğimiz yokken böyle bir suçlama yapamazsın madem yaptınız içeriği söyleyin inceleyim varsa bir benzerlik o zaman suçlayın... Burada lütfen insanları karalamayın bu şekilde. Daha sitenizin adını bile söylemiyorsunuz direk gelip benim konumu almışsınız diye beni suçluyorsunuz önce bir sitenizin adını söyleyin sonra diyin ki şu konu aynısı almışsınız bizde inceleyim dediğiniz doğrumu bir bakalım R10 konu açarak, karalamaya çalışıyorsunuz ve email atarak tehditler ediyorsunuz siz önce kimsiniz sitenizin adı ne hangi konu hakkında bahsediyorsunuz bunu söyleseniz diyorum.
EK OLARAK : R10 yöneticilerinden ricam bu konuyu kapatırlarsa sevinirim...
Mailde böyle konuşmuyordun hayırdır? Sen hangi site olduğunu iyi bilirsin madde madde değiştiriyosun ya, aynı başlıkları kullanıyorsun ya salağa yatma burada. Gmail de geniş geniş yazıyordun, hiç burada masum ayağı yapma.
Konu neden kapanıyor anlamadım, daha öncede senin için buraya konu açtım neden cevap vermedin o zaman. Olum bak beni çileden çıkarmaya başladın, bu işin sonu hiç iyi olmayacak, demedi deme.
Hangi site olduğunu bilmiyorsan nasıl içeriklerimiz benzemiyor ? Hani bilmiyodun siteyi? Malum mu oldu sana ? Bırak git bana masal anlatma, adam ol iki dakika