Öncelikle detaylı yorumunuz için teşekkür ederim
Film izle kelimesi zaten benim için 3. plandan onun yerine hd film izle hedeflemiştim

bulundugum sektör site otoriterlik olarak devlerin sektörü olabilir ama içerik kalitesi olarak zamanın artık gerisinde kaldılar film kaliteleri %95'nin gerçekten cöp
çok nadir siteler var kaliteli yayın yapan onlarda hakettikleri yerlerde degiller ne yazik ki
Sektörün devi diye hitap edilen sitelerin ziyaretcilerin büyük bir bölümü kaliteye önem vermeyen kitlelerden olusuyor bana ve gerçekten film izleme keyfine sahip insanlar için yani günümüzün görüntü teknolojisinden baya uzaklar
desek yeridir bazı arkadaşlar çıkıp bu dediklerin boş kullanıcıya istediklerini veriyor diyebilirler ama bu bizim kalite anlayısımıza ters sırf paylaşmak için paylaşım yapan bir platform olarak atılmadık bu işe gerçekten
kullanıcın film izlerken zevk alabilecegi abi görüntüye hıza bak biz film izlemiyormusuz vay be adamlar yapmış dedikleri bir platform oluşturmak için yola çıktık neyse konuyu yine çok parampircik ettim geri dönecek olursak
şuanda Devletimizle ters düşücek bir durum yaşamadık ama DMCA ve Yapımcı Şirketlerle gerçekte sıkıntılar atlattık Google DMCA Yüzünden anasayfamız bile siliniyordu az daha ucuz yırttık bu konularda artık dikkatliyiz telif gelir gelmez
gerekli işlemleri 12 saat dolmadan yapıyoruz.
İleride çıkıcak filmler için çalışmayı tam 4 kez düşündük ve uyguladık ama ne yazik ki hüsran filmin ilk çıktığı 2. günü hemen telif hakkı sahipleri uyarıları bastılar ve 4ün dede aynı olay başımıza gelince bir daha buna yanaşmadık
bana kalırsa resmen oturup filme sıralama kasmamızı gülerek izliyorlar film cıkıgın gün telifi basıyorlar hop sildiriyorlar onun dışında kusursuz bir hit stratejisi