Merhaba, bir şirket için php projesi yaptırılacaktır. email adresiniz, fiyat teklifiniz ve süre olarak özel mesaj atarsanız ilgili şirkete yönlendireceğim. Uygun görülmesi taktirinde size geri dönüş yapacaklardır.

Proje detayı:
Site yöneticisi, kurum ve öğrenci olarak 3 farklı kullanıcı grubu olan bir proje olacaktır.

Site yöneticisi eğitim grupları (ders grupları yani) oluşturup bu gruplara ilgili dersleri ekleyecektir. Daha sonra siteye üye olan kuruma hangi eğitim için üye olduysa o derslerin tanımlamasını yapabilecektir.
Ayrıca her bir ders için quiz oluşturabilecektir.

Kurum ise kendi öğrencilerine ders veya ders grubu(eğitim grubu) atayabilecektir.
Ayrıca quiz oluşturacaktır. Ya da admin tarafından hazırlanmış derse özel quizleri öğrencilere atayacaktır.

Öğrenci ise sisteme girip dersleri takip edip, quizleri çözecektir. Dersin atandığı tarih aralığında izlenmesi ve tamalanması koşulu vardır. Belirlenen süre içerisinde öğrenci tarafından izlenmemiş dersin öğrencideki ataması iptal olacaktır. Yeniden izleyebilmesi için kurumun o öğrenciye aynı dersi tekrar ataması gerekecektir.

Temel olarak özellikler bunlar, sizden beklenen kesin fiyat değildir, üç aşağı beş yukarı sistemde oynama olabilecektir. Siz ortalama fiyatınızı ve teslimat sürenizi belirtin ben ileteceğim uygun görülürse size geri dönüş yapılacaktır.

Laravel framework tercih sebebidir. Kullanacağınız teknolojileri de belirtebilrisiniz.