the_white adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kopya sitenin genel konusu sizinki ile aynı ise, site uzun süredir rekabeti yüksek kelime aramalarında çıkıyorsa şimdilik durmasını tavsiye edebilirim. Sizin sitenizin sağlıklı backlink yapısı da önemli. 100 alan adından backlinkiniz varsa 1 tanesinin sıkıntılı olması sorun yaratmaz.
Teşekkürler cevabınız için.

Şöyle bir şey yapmış. sanırım 3-5 tane bot'u var. yine 3-5 tane site gözüne kestirmiş. O sitelerin tamamını kopyalamış ve adsanseyi yapıştırmış sitesine.
kategorileri hepsinin farklı. Ama ana kategori aynı. Örneğin Ana kategori sağlık diyelim. Estetiği bir yerden çekmiş, cilt bakımını bir yerden vs.

Benim sitemin dış linkleri ise evet yüzlerce farklı domainden binlerce link var. Hiç banklink çalışması yaptırmadım. doğal hepsi..

Ancak geçenlerde bir şey dikkatimi çekti. Görsel aramalarda benim sitemde yer alan bir fotoğraf ( benden kopya ettiği bir içerik) Görsel aramalarda onun sitesi çıkıyordu.

Yani benim sitenin fotoğrafı değil onun sitesinin benden çaldığı fotoğraf görsel aramalarında çıkıyordu. Sanırım oralardan hit alıyor

Bu da beni olumsuz yönde etkiliyor tabii ki.