Maharaja adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Henüz bir altyapınız yoksa bu ürün sizde ne kadar etki edebilir bilinmez. O nedenle kilo alma konusunda acele edip böyle ürünlere yönelmeyin. Karbonhidrat, alması en basit olan besin kaynağıdır yahu. Haşla patatesi ye yap makarnayı, pilavı ye gitsin. Sanma ki o içtiğini suyla karıştırıp içiceksin, yemek yemiceksin bi anda 10 kilo alacaksın. Zor be biz boşa uğraşıyoruz ozamn. proteinide tozdan alalım karbonhıdratı da. yemek derdimiz olmasın. Hergün sabah kalkıp 4 öğünlük tavuk doğruyorum. yarım kılo et yıyorum hergun + 400 gramda karbonhıdrat. niye bu çileyi çekiyorum ki ozmn.
Çok haklısın tabi ki ama bende sadece sütle karıştır iç ile günü kapatmicam hızlı kilo almak ve çabuk hacim sahibi olmak için uğraşıyorum.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:00:35 -->-> Daha önceki mesaj 20:54:46 --

cPanels adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Onlarin tavsiye ettigi gibi kullanirsaniz gunde 3 ogun ciddi kilolar aldirir. Ben spordan 1 saat once aliyorum bana yetiyor spordan sonra zaten iyi besleniyorum. Oncesinde de iyi besleniyorum iyi beslenme ve mass takviyesi ile 1 ayda 3 kg aldim. Bununla birliktede haliyle kollarda omuzlarda goguslerde genisleme oldu. 1 kutu daha kullanicam ondan sonra istedigim kiloya erişmiş olurum diye dusunuyorum.
Umarım bende aynı şekilde ilerleme sarf eder ve istediğim kiloya ulaşırım.