Weider Mega Mass 2000 3000 Gr'ı önerebilirim dostum. Son öğün olarak karbonhidratlara daha fazla yer verebilirsin. Cici bebe tarzı ürünleri de ara öğünlere ekle bence.
Teşekkür ederim önerileriniz için yalnız internette okuduğum birkaç yazıya göre spora gitmeden önce karbonhidrat desteği almam vücudumu düzene sokmaktan çok direk olarak sağlık problemleri ve göbek olarak bana geri dönüş yapacakmış sporla uğraşıyor musunuz veya bu konu hakkında fikriniz ?
Aynı ürünü bende kullanıyorum ve memnunum.
Üründen ne derece memnun kaldınız yani kaç öğün olarak aldınız ve size kaç kilo olarak dönüş yaptı.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 20:10:16 -->-> Daha önceki mesaj 20:08:12 --
Bende bir süredir spor yapyıorum. Söylediğiniz Weider Mega Mass ürününe baktım şimdi. 239 TL / 33 servis. Servis başı maliyet 7,5 TL. 33 servis demek 15 gün demek. Hergün 1 servis kullanılacaksa verim düşer. Bu da bu ürünü kullanmak için birhayli zengin olmak gerekiyor diye bir netice çıkardım
Kullanan arkadaşlar üründen net verim aldığınızı söyleyebilirmisiniz? yani 1 ayda hacime etki etti mi?
Ben karbonhidrat içerikli takviyeye karşıyım açıkçası. Bir ton saf karbonhidrat içerikli besin dururken.
Güzel bir yere değinmişsiniz fakat sorduğum kişiler 1 ayda ortalama 5-10 kilo arası etki ettiğini söylediler.