Ne Burak Bey'i tanırım ne de daha önce Burti Net ile çalışmışlığım vardır.
Sadece kendi yaşadıklarımı eksiksiz anlatmak istedim burada yazılanları görünce.
Allah rahmet eylesin Murat Bey ile çok uzun zamandır çalışırdık. Skype, telefon whatsapp her türlü iletişim mecrasından kendisine günün herhangi bir saatinde ulaştığımda geri çevirmez sabırla yardım ederdi. Ödemelerim gecikse idare ederdi. Mekanı cennet olsun.
Ödeme zamanı gelen bir sunucum için işlem yapmak için nettetescil.com'a girdiğimde okudum vefat haberini. Mutlaka R10'da konusu açılmıştır diye girdiğimde Burti'nin açtığı konuyu gördüm. Kendisiyle iletişime geçtiğimde sunucumda yedek alabilmem için yeterli yerin olmadığını söyledim saolsun yardımcı oldu yedeklerimi aldım. 5 farklı VDS sunucum vardı nettetescil'de o gün hepsinin yedeklerini alıp farklı yerlere taşıdım. şahsi olarak kullandığım VDS'ide Burti Nete taşıdım. ama bu süre içerisinde her türlü işlemime yardımcı olan Burak Bey hiç bir koşulda beni portföylerine katmak için bir teklifle gelmedi. Şuan ne yapmaya çalışıyorsa ya da ne yapmaya çalıştıysa samimiyetle ve içtenlikle yaptığı kanaatindeyim.