Hocam belirtiyorum ki kesin olmamakla birlikte, fakat şiddetle savunarak düşündüğüm hukuki durumunuz şu şekildedir.

"Elektronik mağaza olan isimtescil.net, kendi hatasından dolayı kusurlu olarak esaslı bir yanılmaya (hataya) düşmüştür. Esaslı yanılma Türk Borçlar Kanunumuz'un 31. Madde, 1. Fıkra 5. Bendi'nde (TBK 31 I b.5) şöyle düzenlenmektedir.

Alıntı
TBK 31 I b.5
'Yanılan (hataya düşen), gerçekte üstlenmek istediğinden önemli ölçüde fazla bir edim için veya gerçekte istediğinden önemli ölçüde az bir karşı edim için iradesini açıklamışsa esaslı yanılmaya düşmüştür.'
Elektronik mağaza olan isimtescil, bu sözleşmeyi ya ifa edip alan adını size verecek ya da sözleşmeyi yanılma hükümlerince iptal edebilecektir. Çünkü size gerçek fiyatı belirtmemek ile (hata teknik olabilir ya da başka sebepler vb) elektronik olarak iradesini gerçekte istediğinden önemli ölçüde az bir karşı edime razı olmuş demektir. İsimtescil, bu sözleşmenizi iptal etmek isterse, yanılmasında, hatasında kusurlu olduğu için, bedeli iade etmenin dışında, varsa sizin uğradığınız zararları gidermekle yükümlü olacaktır.