Skype, r10 ve telefon ile iletişime geçebilirdiniz.Ne zaman mesaj attınız da sıkıntı yaşadınız? herşeyim açık ve herkes bana ulaşırken ve yerleşim konusunda tekrar tekrar hala faydalanırken sizin ulaşamamanız anormal! burdaki hizmet alan herkese mesaj atın kim bana ulaşamadı 1 kere olsun?
Kendi, hastalığım zamanında ve annemin rahatsızlıgı dönemlerinde bile hastaneden telefon ile iletişime geçenler, ve telefonun internetinden skype r10 ve telefon ile mobil hizmet verdim...
Ben var olan uygun reklam alanalarını kullandım.Memnun kalmadıgınız yerleşimi ben kontrol edemem.siz adsense panelinizde veriler oturmadan ve verileri bana aktarmadan kendi kafanıza sizi arayacak değilim.
Yerleşim yapıldıgında takibini yapacaksınız ve bu takipte veriler kazançalr artmadı ise bana rapor vereceksiniz...1 KERE RAPOR VERMEDİNİZ.
"BİR KERE KONU İLE İLGİLİ İLERLEYEN ZAMANALRDA RAPORU "DEVAMLI" OLARAK İLETMEDİNİZ" ...HERKES MEMNUNKEN SİZİN HESABINIZI HAREKETLERİNİ BEN TAKİP EDEMEM..
KAZANÇLARINDA HİTİNE GÖRE ARTIŞ OLMAYANLAR RAPOR SUNACAK Kİ BENDE ONA GÖRE MOBİL MASAÜSTÜ DENEYİMİNİZİ ARTTIRACAGIM...
SİZİN İŞİNİZİ SİZ TAKİP EDECEKSİNİZ RAPORLAYACAKSINIZ...