Kilo almak zor değilde bu sefer göbek yaparsan ne olacak.
O biraz da genetik var gibi

Yürüyüşle dengede tutabiliyorum ve birazda karın antremanı ile. Kız görünce biraz göbeğimi içime çekebiliyorum

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 09:52:28 -->-> Daha önceki mesaj 09:51:12 --
Bendede aynı dert var hocam

Spor yapıyorum kilo alıyorum bırakınca onlarda gidiyor . Konuyu takipteyim
Aynen hocam. Normalde 59 kiloyum spor yapıyorum 64 ü görüyorum. Bırakıyorum yine 59

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 09:54:14 -->-> Daha önceki mesaj 09:52:28 --
Günlük harcadığın kalorinin üstünde bi miktar tüketeceksin
sen günlük 2.000 kalori harcıyorsan günlük 2.300 kalori almaya bak zamanla bunu yukarı çıkarmaya bak unutma kilo aldıkça alman gereken kalori miktarıda değişecektir bu yüzden makro hesaplamasınıda yapmalısın kompleks karbonhidratlar kullan aman şekerden yağdan uzak dur kilo alacağım derken göbekten alma spor yaparsan daha fit bir vücuda sahip olursun spor yapma diyenlerede pek aldırma benimde metabolizman 17 yaşındaki bir çocuğun metabolizmasıyla aynı ama 74'yen 78'e çıktım 3 ayda bence çok iyi üstelik bi kısmı kas olarak geldi
spor + beslenme + uyku + moral/motivasyon bunlar en önemli etkenler.
Onu hesaplamıştım. Günlük 2.300 kalori almam gerekiyor. Bende işte bunları nereden alırım diye fikir sahibi olmak istiyorum. İster istemez göbeğe gidiyor biraz da genetik gibi.