Denizciyiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kesin Çözüm Bunuda konunuzun başına ekleyin ki takılan başka arkadaşlarada yardımı olsun.

http://prntscr.com/96ce54

Bu kısıma kadar normal işlemleri yapın. belirttiğim kısımda ki url yi kopyalayın. Sonra başka tarayıcıda yada aynı tarayıcı kullanacaksanız çıkış işlemi yaptıktan sonra URL yi kopyalayıp bağlamak istediğiniz yt kanalına giriniz.

zaten girer girmez Adsense hesabınız başarıyla ilişkilendirilmiştir göreceksiniz.

Merhaba arkadaşlar, herzaman yaptığım gibi youtube kanalını adsense hesabına bağlamayı deniyorum. Herşey tamam

Mevcut AdSense hesabınızı başarıyla ilişkilendirdiniz!İşlemi tamamlamak için lütfen "İleri"yi tıklayın ve abc@gmail.com olarak giriş yapın.! mesajıda geliyor.

Diğer hesaba geçiyorum ama aşağıdaki gibi tekrar ilişkilendirme yapmamı istiyor. tekrar denedim olmadı. Farklı kanal denedim yine olmadı. Adsense hesabı açık dün ödeme geldi. Neden olabilir ?
Ödemeler Google AdSense hesabı üzerinden yönetilir. Ödeme alabilmek için YouTube hesabınız ile AdSense hesabını ilişkilendirme işlemini yapmanız gerekir.