Arkadaşlar şarkı sözü üzerine olan sitemiz için hem biyografi hem şarkı sözlerini C/P yapacak eleman aranıyor. Kurallar ve detaylar ;

1-Seçtiğiniz sanatçıları isim baş harfinini uygun olduğu konuya Örneğin; Müslüm GÜRSES ise ''M'' harfine açacaksınız konunuzu.
2-Açacağınız konu da şarkıcının herhangi bir albümünün full şarkıları olacaktır .Artık kaç şarkısı varsa albümde 7 mi 10 mu 12 mi..
3-etiket olarak şarkı sözleri , şarkıcının ismi ve albüm ismi eklenecek.

İşlem Karışık değil . Araştırıp bulduktan sonra bir konuyu açmak 20 sn olmasa gerek.Lütfen albümlerin içindeki şarkıları yazarken öncesine de başlık olarak şarkı ismini yazın.Ücret 0,05 TL Dir konu başı bi nevi albüm başı.Şu an 29 harf 8 parçaya bölünmüş halde bulunmaktadır.İlk aşamada parçalı olarak 100 er tane konu istiyorum bu da 800 konu eder isteyen 1000 de yapar.50 TL 500 konu açıldıktan sonra yarısı konular tamamlanınca diğer yarısı verilecektir.Direk EFT olacak.Ya da paypal.Yabancı kategorisi içinde aynıdır fiyat ona 0,07 verilecektir.Yİne albüm şeklinde.

Biyografi alanında ise sadece şarkıcı biyografileri olup en az bir resim yüklenecek ve postimage kullanılacaktır.Ücret 0,05 TL dir biyografi başı ilk alım bin tanedir.Etiket olarak şarkı sözleri,biyografi ve şarkıcı ismi girilecektir.Fiyatlar sabittir.Bu fiyata çok iş yaptırdım emsali için Biyografi alanına gidebilirsiniz(site Adresini Vericem).Fiyat için mesaj atmayın - trader veririm iş yapacak öm atsın skype vericem.Dünyadaki tüm şarkıcılar bitene kadar iş yaptırılacaktır arkadaşa.Tabi ilk alımdan sonra parçaya bölünecektir iş günlük 50 ya da 40 gibi neyse fazla yazdım ilgilenenler dönsün.

Ek Olarak: İş alımları açıktır biyografi için adresi vereceğim şarkıcı isimlerinin olduğu listeyi de siz google da aratıp foruma ekleyeceksiniz.Şarkı Sözü için hala açıktır iş alımı