selcuksepetci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende kilo alamıyorum hatta konularım bile vardır ancak spor yapark bi şekilde aldım büyük bölümü kas olarak.
NOT: lütfen protein tozu al, gainer al karbonh. tozu al diyecekler... neden uzak dursun ?
Çünkü öyle kilo alınacağını bende biliyorum.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:18:09 -->-> Daha önceki mesaj 22:17:11 --

Beo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kilo almak kilo vermekten daha zor diyorlar bana saçma geliyor. Kilolu olduğum için olabilir.

Kilo almak için hareketsiz bir yaşam tarzını benimsemelisiniz. Ye iç yat , ye iç yat döngüyü sürekli bu şekilde ilerletmelisiniz.

Spor falan yapmayın , yürüyüşü de boşverin asosyal bir yaşama merhaba deyin.

Vücudunuzun yediğiniz besinleri sindirmesine müsade etmeyin. Yedikten sonra hareketsiz işlerle uğraşın veya yatın.

Zamanla kilo alırsınız diye düşünüyorum
İşte yürüyüş yapmadan da edemiyorum Spordan sonra eve yürüyerek gidesim geliyor bazen

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:18:49 -->-> Daha önceki mesaj 22:18:09 --

imyusyil adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Boy ve kilonuz nedir?

Kötü de olsa, bir programı takip edin. Sakın öyle kilo alayım diye farklı şeylere yönelmeyin. Sağlıklı beslenmeye çalışın ve programınızı takip edin. Sabırlı olursanız, kilo almak için çaba sarf etmediğinize memnun olursunuz. Aksi halde, kontrolsüz bir şekilde kilo almak maksadıyla beslenirseniz pişman olacağınızı şimdiden söyleyebilirim.
Boy 1.70
Kilo 62 ( hedefim 70-72 de sabitlemek )