çok güzel bir hata almışsın aslında sana bir fikir vermeli o aldığın hata. tcp header'ında sadece 16bit'lik port alanı vardır. bu da seni bir nic üzerinde en fazla 64k port kullanabilirsine kısıtlar. oyun sunucun tek port dinleyecek ama arkadaki child'larla bağlantıları kaç tane nic kullanarak yapacaksın ? network temelini anlatmak için en kolay yöntem borudur, bildiğin su borusu. sen istiyorsun ki benim büyük bir haznem olsun, tek şebeke su borusu ona bağlansın, ben arkada istediğim kadarı ufak boru çıkartayım. haznen tamamen su dolduğunda ne olacak, yeni su alamayacaksın.

öncelikle işletim sistemini iyi konfigure etmen lazım. kernel'in onlarca parametreleri vardır. her tcp için ayırdığı ram miktarından tut da, askıda kalan paketin ne kadar süre sonra düşeceğine kadar. çıkış için farklı portlar kullanılıyorsa, port aralığının belirlenmesi, gerekiyorsa daha fazla ethernet kartı eklemen mesela. aynı zamanda ethernet kartlarının kernel parametrelerini daha iyi düzenlemen gerekir. böyle bir uygulama için kullanman gereken diller sıralamasıyla c++ > go objective c > c > boo > js > lua ....... > java

dikkat edersen en baştakiler programlama dilleri, sonrakiler scripting. java'nın bir halt olduğunu hala sanmıyorum. gereksiz.

HPC senin için uygun değildir.

örnek verdiğin sistemi yapanın dünyanın en değerli ilk 15 markasından biri olduğunun farkındasındır umarım. yanlış anlama ama seninki biraz şuna benzedi. "2 kişi garajında bir site kurmuş, dünyaları götürüyor, yok mu bunu türkiye'de yapan."